Skip to content

“Een doorleefd boek over de zoektocht naar een antwoord op een vraag. Het antwoord komt dwars door pijn en verdriet heen.

Het komt in kleine tekentjes “knipoogjes van boven” en het komt in gebeurtenissen die een te wonderlijke samenloop van omstandigheden zijn, om ze toeval te noemen.

Naarmate het boek vordert wordt de schrijfstijl steeds pakkender en wordt je als lezer meegenomen in dit ontroerende, alles overstijgende verhaal, dat dwars door alles heen gaat over een liefdevolle God, die jouw verdriet wil dragen zodat je als een bevrijd mens door mag leven in de wetenschap dat alles nieuw wordt.”

“Dit boek is duidelijk een zoektocht naar een belangrijke levensvraag. Het is een vraag die veel mensen met zich meedragen. Is er na dit leven weer een nieuw begin?

Het is door omstandigheden ook een belangrijke vraag van de schrijfster geworden. Maar aan wie kan ze die vraag stellen?

Ze waagt het erop om die nogal grote vraag aan de Schepper van het leven te stellen. Daarmee begon haar reis… Het antwoord ontvouwt zich op een speciale manier. 
Het kan bijna niet anders of je wordt als lezer geraakt door dit heel bijzondere verhaal.”


“De titel van het boek maakte mij nieuwsgierig. Ik had geen idee wat ik er van zou kunnen verwachten. Nu heb ik het boek gelezen … Het heeft mij diep geraakt …”

“Vanuit het hart geschreven. Leest makkelijk. Heel pakkend geschreven. Je hebt de neiging om door te lezen.

De schrijfster heeft het precies beschreven zoals ze denkt.
Begrijpelijke taal. Dat maakt dit boek zo bijzonder. Verdriet en vreugde wisselen elkaar af. Maar toch straalt het verhaal veel positiviteit en bovendien veel hoop uit …”

“Wat een ontzettend ontroerend en aangrijpend boek! Ik zat vaak te huilen op de bank. Het raakte me zo. Het woordgebruik in vaak kwetsbare situaties heeft me geraakt. Het is echt een wonder om te lezen hoe het licht elke keer opnieuw weer kan winnen! Open en eerlijk geschreven. Het gaat over het delen van Licht.”
“Vorige week het boek gekocht en nu al gelezen! Bijzonder dat dit boek geschreven is. Het ontroert en verheldert. Kwetsbaar en krachtig. Om stil van te worden …”


“Het boek is voor iedereen geschreven. Zelf ben ik niet gelovig. Toch heeft het diepe indruk gemaakt. Diep respect en bijzonder dat dit boek is geschreven…”


“Ik heb jou boek gelezen. Wat een bijzonder en prachtig boek! Bepaalde gedeeltes hebben mij echt geraakt!”